Zachtdichtende schuifafsluiter nu ook beschikbaar in DN1200

Met trots kondigen we aan dat wij DN1200 hebben toegevoegd aan ons brede assortiment van zachtdichtende schuifafsluiters. Deze schuifafsluiters hebben een inbouwmaat volgens EN 558-14/DIN F4. 04-05-2023

De nieuwe DN1200 schuifafsluiters zijn verkrijgbaar in zowel PN10 als PN16, alsook met of zonder bypass. De kleppen zijn ontworpen met een spindel van roestvrij staal 1.4021 en F25 motorflens voor montage van een tandwielkast of elektrische actuator.

De nieuwe dimensie is voorzien van AVK's bekende schuifontwerp met vaste integrale schuifmoer, volledig EPDM rubber gevulkaniseerde schuif en geïntegreerde glijschoenen.

De motorflens is verwijderbaar om de lagers en asdichtingen onder druk te vervangen. Hijsogen maken het mogelijk om de afsluiter eenvoudig te hanteren. Verder is de afsluiter voorzien van een 3/4" aansluitplug voor ontluchting of installatie van een ontluchter, en afneembare deksels aan de onderkant voor het spoelen van de schuifrail.

Zie onze korte animatie hieronder.

Raadpleeg onze datasheets voor meer details:

06/30-029 Schuifafsluiter, geflensd, DN700-1200

 

Video

Zachtdichtende schuifafsluiter

Maak kennis met het ontwerp van onze nieuwe zachtdichtende schuifafsluiters DN1200.

Product insights

Schuifafsluiters

Schuifafsluiters worden veel gebruikt en dit in verschillende toepassingen, zowel bovengronds als ondergronds. Voor ondergrondse installaties is het van het grootste belang om het juiste type afsluiter te kiezen om hoge vervangingskosten te vermijden.

Hier is alles wat u moet weten over schuifafsluiters