Herstelkoffer met FKM dichting voor petro-chemisch bedrijf

Deze AVK reparatiebox is geleverd aan een petrochemisch bedrijf in België. De herstelkoffer is uitgerust met roestvast stalen AISI 316L reparatie-elementen en groene FKM (Viton) afdichtingen. De klant koos specifiek voor een FKM-afdichting omdat deze bestand is tegen zuren, olie en brandstoftoepassingen. 04-04-2023

Met behulp van de AVK Repair box kan de onderhoudsaannemer lekkages zeer snel op locatie repareren. Voor dringende reparaties en voorraadvermindering is de AVK Repair box dé oplossing. De herstelkoffer is gevuld met standaard elementen, die u kunt combineren tot een complete reparatieklem. Ze zijn geschikt om snelle reparaties uit te voeren aan leidingen met een diameter tussen 86 en 1475 mm.

Na gebruik van de schaaldelen kunt u de herstelkoffer weer aanvullen met nieuwe elementen, die u apart bij ons kunt bestellen. Afhankelijk van de situatie kunt u de breedte van de standaardelementen kiezen die het beste past. Ze zijn verkrijgbaar in vier breedtes: 300, 400, 500 of 600 mm. Ook kunt u kiezen uit EPDM of NBR rubberen afdichtingen en het type van het roestvast staal (AISI 304L of AISI 316L).

Lees meer

Video

AVK herstelkoffer

De herstelkist van AVK is een eenvoudige, snelle en flexibele oplossing voor noodreparatie van beschadigde leidingen.