AVK Belgium

Your valve expert

AVK staat wereldwijd bekend om hoogwaardige afsluiters en hydranten. We dragen bij aan duurzame oplossingen voor wereldwijde uitdagingen op het gebied van de levering van schoon drinkwater, vermindering van waterverlies, opvang en behandeling van afvalwater, distributie van gas en biogas, en efficiënte irrigatie en brandbeveiliging.

AVK Belgium, your valve expert

AVK Belgium nv verdeelt hoogwaardige afsluiters, brandkranen, straatpotten, koppelingen, dienstkranen, hulpstukken en meer voor diverse toepassingen. 

Wij zijn leverancier voor nutsbedrijven, aannemers en industriële spelers in België en Luxemburg. AVK Belgium maakt deel uit van de Deense AVK Group, marktleider in afsluiters en hydranten.

Onze producten worden uitgebreid getest, zowel in-house als door externe keuringsinstellingen, lokaal en internationaal. AVK produceert haar rubber zelf volgens de strengste internationale normen. Verwacht daarom kwaliteit in elke stap.

AVK Belgium: uw kleppenexpert voor drinkwater, afvalwater, gasdistributie, brandbestrijding en industriële toepassingen.

1993

Oprichting AVK Belgium

500+

Hoogwaardige producten in ons gamma

100+

Meer dan 100 ondernemingen wereldwijd

4800+

Wereldwijd meer dan 4 800 werknemers

AVK WEBSHOP

Bestel online

Maak nu uw account op de webshop van AVK Belgium en ontdek ons uitgebreid aanbod.

  • Scherpe levertermijnen
  • Eenvoudig bestellen
  • Raadpleeg 24/7 onze voorraad
  • Geen administratieve kost bij kleine bestellingen
  • Continue assortimentuitbreiding

 

Insights

Interactieve AVK-wereld

De meeste van onze producten zitten verborgen onder de grond, dus het gebeurt niet vaak dat je ze te zien krijgt. Maar in onze interactieve AVK-wereld kun je meer te weten komen over onze producten en zien waar ze worden gebruikt.