AVK Group

AVK Group is een internationale markleider wat betreft het produceren van afsluiters, hydranten en accessoires voor drinkwater, afvalwater, gasdistributie, brandbeveiliging en industriële toepassingen.

Afsluiters spelen een beslissende rol in het veilig transporteren en regelen van drinkwater, afvalwater, bluswater, gassen, andere vloeistoffen en bulk. Dankzij onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van duurzame afsluiters treden we op als een internationale aanbieder van oplossingen voor de meest veeleisende toepassingen en projecten. 

De productiefaciliteiten van AVK in Galten (Denemarken) voldoen aan de hoogste standaarden. Ze zijn gecertificeerd volgens ISO 9001, dé kwaliteitsmanagementnorm. Verder voldoet AVK aan ISO / TS 29001, de norm voor de olie- en gasindustrie. We zijn ook ISO 14001 gecertificeerd voor milieubeheer en ISO 45001 voor gezondheid en veiligheid op het werk (het zogenaamde OH&S).

AVK Group: vier divisies met eigen expertise 

AVK Water

Dé core business producten van AVK: afsluiters, hydranten, dienstkranen, koppelingen, aanboorzadels, hulpstukken,... voor drinkwater, afvalwater, gas en brandbestrijding. We staan onze klanten niet alleen bij in het uitwerken van hun project en het kiezen van het beste product voor hun oplossing. We geloven ook in het belang van degelijk drinkwatermanagement en dragen op die manier bij aan doelstellling n° 6 van de Verenigde Naties.

AVK Advanced Manufacturing

Hét competence center voor state-of-the-art synthetische en rubbertechnologieën :  AVK ontwikkelt, produceert en test haar rubber, kunststof en gietijzer zelf. Met onze eigen R&D-, productie- en testafdelingen garandeert AVK betrouwbare producten die de hoogste marktnormeringen en eisen overstijgen. Onze producten worden uitgebreid getest, zowel in-house als door externe keuringsinstellingen, lokaal en internationaal.

AVK Industrial Valves

Bij AVK Industrial verkopen we geen producten maar oplossingen op maat die veilig, efficiënt en duurzaam zijn. Dankzij de gecombineerde expertise van alle leden van de AVK Group bieden we afsluiteroplossingen vanuit één bron. AVK Industrial bestaat uit onder andere AC.MOCylInterApp, OMV-IndoilTEC Artec en Wouter Witzel. We bieden producten en oplossingen op maat voor toepassingen binnen onder andere waterbehandeling, energie, chemie, life sciences, olie en gas, pulp en papier, bulk, staal, mijnbouw, marine, district cooling & heating en luchtdestillatie.

AVK Smart Water

Dankzij internet of things en big data zet AVK in op intelligent waterbeheer. Door intelligente oplossingen in onze kernproducten zoals afsluiters en hydranten te integreren, wordt real-time monitoring van het waterdistributienetwerk mogelijk. Op die manier streeft AVK naar een slimme, data gedreven toekomst voor de drinkwaterindustrieën. 

 

Video

Bedrijfsbezoek AVK International

Een bezoek aan de faciliteiten van AVK International waar consistente hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit centraal staan. 

Brochure

AVK Bedrijfsbrochure

De AVK Group’s core business is binnen drinkwater, afvalwater, gas en brandbestrijding maar de AVK Group omvat nog veel meer - een overzicht