Expect... AVK

Als wereldmarktleider is het onze plicht om de grenzen van de markt te verleggen. Hiervoor gaan we verder dan voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten.

De vijf pijlers waarop we bouwen om aan de verwachtingen van onze de klanten te voldoen zijn:

 • Kwaliteit
 • Innovatie
 • Betrouwbaarheid
 • Duurzaamheid
 • Klantenservice

Maar wij gaan verder:

"Expect... AVK" verwijst niet alleen naar deze vijf pijlers, maar betekent ook dat u terecht mag verwachten dat wij de marktnormen overtreffen om uw voorkeursleverancier te worden en blijven in de afsluiterindustrie.

"Expect... AVK" betekent continu streven
naar meerwaarde voor de klant

Wat maakt ons uniek?

Bij AVK hebben we drie unieke verkoopaspecten. Zij vertegenwoordigen de toegevoegde waarde die wij onze klanten bieden en vormen de basis van het merk AVK. Zo maken wij het verschil ten opzichte van de concurrentie.

AVK in elke stap

Wij ontwerpen, produceren en verkopen onze eigen producten. Dit betekent dat wij een brede en nauwe relatie met u als afnemer behouden. Wij bedienen u lokaal. Wij zijn niet alleen dichtbij, maar wij zijn ook verantwoordelijk voor het gehele proces, van ontwikkeling van het product tot op het moment dat het product klaar is voor verkoop. Wij zijn niet zomaar een onderneming, maar een fabrikant die verantwoordelijkheid neemt vanaf de eerste specificaties voor het ontwerp, tot de productie en implementatie van onze producten.

One-stop leverancier

Wij zijn totaalleverancier, die u als klant toegang geeft tot “een wereld van producten”. Dit betekent dat wij ons onderscheiden van de concurrentie door een veel breder assortiment producten en oplossingen. U koopt als klant niet alleen onze producten, maar ook onze kennis en ons vermogen om de beste oplossing te vinden voor uw specifieke behoeften.

Een wereldleider

Als wereldleider van afsluiters, hydranten, straatpotten, hulpstukken en accessoires hebben wij schaalvoordelen. Dit geeft ons de mogelijkheid om producten van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen te leveren. Wij hebben de mogelijkheid om producten en service te leveren die voldoen aan de meest belangrijke normen die in onze markten van toepassing zijn. Wij zijn in staat om producten aan te passen door gebruik te maken van een combinatie van normen en om aan de specifieke eisen en wensen van u als klant te voldoen.

De basis van onze inspanningen is gebaseerd op acht beloften aan onze klanten - en aan onszelf:

 1. Verwacht oplossingen, niet alleen producten
 2. Verwacht mondiaal leiderschap en lokale betrokkenheid
 3. Verwacht kwaliteit in elke stap
 4. Verwacht een snelle respons
 5. Verwacht duurzame innovaties
 6. Verwacht besparingen
 7. Verwacht een duurzame relatie
 8. Verwacht dat het effectief en makkelijk is
 

AVK Belgium

AVK Belgium maakt deel uit van de Deense AVK Group, marktleider in afsluiters en hydranten.

AVK Belgium

AVK Group

HQ in Denemarken, actief in meer dan 100 landen, wereldwijd meer dan 4400 werknemers. 

AVK Group

video

Bedrijfsbezoek AVK International

Een bezoek aan de faciliteiten van AVK International waar consistente hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit centraal staan. 

brochure

AVK Bedrijfsbrochure

De AVK Group’s core business is binnen drinkwater, afvalwater, gas en brandbestrijding maar de AVK Group omvat nog veel meer - een overzicht