Nieuwe Supa Maxi™ trekvaste schuifafsluiter

AVK breidt de huidige en reeds bekende reeks van Supa Maxi™ universel trekvast koppelingen uit met een nieuwe schuifafsluiter in DN 80 - 200. 30-12-2015

De Supa Maxi™ schuifafsluiter combineert AVK's bekende Supa Maxi™- en schuifafsluiterontwerp die een duurzame oplossing met eenvoudige installatie garanderen. Dit is de perfecte keuze om zowel oude pijpleidingen te herstellen, als nieuwe leidingen te installeren. 

De Supa Maxi™ schuifafsluiters sluiten aan op elk soort leiding. Een voorraad is overbodig, aangezien één afsluiter op alle leidingen past. Een ingebouwde schuifafsluiter sluit het water gemakkelijk af bij herstel of vervanging van de oude leiding, in een later stadium.  

De Supa Maxi™ schuifafsluiter is een tijd en kostenbesparend alternatief voor andere typische oplossingen, zoals een flensschuifafsluiter met twee trekvaste universele flensadaptoren en bouten, of een mofschuifafsluiter met twee 
trekvaste universele verbindingen.

De schuifafsluiter kenmerkt zich met een uniek kegdesign met een vaste kegmoer, AVK's eigen drinkwater goedgekeurd EPDM rubber en GSK goedgekeurde epoxy bekleding.

De Supa Maxi™ eindverbinding heeft een sterk ontwerp, eenvoudige installatie en de SupaGrip™ dichtingsondersteunende uitvoering met flexibele beugels, dat maximale ondersteuning van de afdichting garandeert.

Samenvatting kenmerken Supa Maxi™

  • Volledig universeel en trekvast op alle soorten leidingen.
  • Gepatenteerde SupaGrip™ dichtingsondersteunende uitvoering met flexibele beugels.
  • PN 16 in alle afmetingen voor water (WP -0,9 tot 16 bar).
  • ±4° (8° in totaal) hoekafbuiging aan elke kant.
  • Grote tussenvoegdiepte toleranties laten eenvoudige installatie toe.
  • Permanente beschermingskappen met gesloten verwijderbaar midden, dat beschermt tijdens gebruik en installatie.
  • Geen heraanschroefbare bouten nodig dankzij metalen klem elementen.
  • Samengesmolten epoxy bekleding tot DIN 30677-2 GSK goedgekeurd.
  • Afdichting van EPDM-rubber, goedgekeurd voor drinkwater.

Productdetails

Supa Maxi™ trekvaste koppeling met geïntegreerde schuifafsluiter

Deze afsluiter is de beste keuze om zowel oude leidingen te herstellen als nieuwe te installeren. De Supa Maxi™ afsluiters passen op elk type buis, waardoor voorraad overbodig is. Nadien kan het water eenvoudig afgesloten worden met een ingebouwde schuifafsluiter, in geval van herstelling of vervanging van de oude leiding.

(Niet-)trekvaste koppelingen - Supa Maxi™

Brochure

Koppelingen en flensadapters

Bekijk ons aanbod universele koppelingen, flensadapters en eindkappen.