OMV-INDOIL voegt zich bij AVK Group

De overname van de Kroatische afsluiterfabrikant is een perfecte aanvulling op het productgamma van AVK. Met name voor de industriële segmenten waaronder de energiesector, offshore, oil & gas, chemie, petrochemie. 12-04-2021

De AVK Group heeft een meerderheidsbelang behaald in OMV-INDOIL. De afsluiterfabrikant met hoofdkantoor in Zagreb, Kroatië, is 30 jaar geleden opgericht door Tomislav Matkovic. Hij blijft als algemeen directeur en minderheidsaandeelhouder aan het roer staan. Bovendien behoudt hij een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van het bedrijf binnen de AVK Group.

Met productielocaties in Zagreb, Kroatië, en Caplijna, Bosnië en Herzegovina, produceert het familiebedrijf  hoogwaardige bol- en vlinderafsluiters uit verschillende materialen. Bovendien biedt OMV-INDOIL een reeks speciale afsluiters en projectmogelijkheden voor lokale aannemers.

OMV-INDOIL zocht een betrouwbare, strategische partner, die een stevige basis biedt om verdere groei te realiseren, waardoor ze hun verkoopnetwerk voor wereldwijde activiteiten konden uitbreiden. Een partnerschap met AVK Group leidt daarom tot een perfecte samenwerking.

De overname is een sterk partnerschap tussen OMV-INDOIL en AVK Group waar beide bedrijven elkaar sterk aanvullen.

Het partnerschap versterkt de positie en het merk van OMV-INDOIL dat ervoor zorgt dat het bedrijf kan profiteren van de wereldwijde structuur van de AVK Group en de missie en visie waar AVK voor staat. Voor AVK Group staat daar tegenover dat zij toegang krijgen tot een nieuwe segmenten en markten. Bovendien kan AVK profiteren van de sterke merknaam van OMV-INDOIL in de regio. Ook zal het bestaande productgamma van OMV-INDOIL het industriële segment van AVK Group perfect aanvullen. De InterApp-verkooporganisaties van AVK biedt een geweldige mogelijkheid voor cross-selling. 

OMV-INDOIL kent een waardevolle groei in de energiesector. Zij leveren onder meer aan bedrijven als de Siemens Group. De AVK Group boort hiermee nieuwe segmenten en markten aan, wat mogelijkheden, ontwikkeling en groei met zich meebrengt.

De AVK Group verwelkomt OMV-INDOIL en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking.

OMV-INDOIL biedt producten voor olie- en gasindustrie, chemie en petrochemie, energieopwekking, procesindustrie, scheepvaart, waterbehandeling en offshore. 

Verwacht... AVK

De AVK Group is actief in meer dan 100 landen voor de productie en distributie van hoogwaardige afsluiters en toebehoren. We staan dicht bij onze klanten en streven er naar om de grenzen in de markt continu te verleggen. 

Meer informatie

AVK Group

Een internationale marktleider in productie van afsluiters, hydranten en accessoires. AVK Group biedt merken als InterApp, Wouter Witzel, Cyl en TecArtec. AVK Group is gebaseerd op vier divisies met elk hun eigen expertise.

Lees meer

catalogus

Productgamma OMV-INDOIL

OMV-INDOIL biedt plunjerafsluiter, vlinderkleppen, terugslagkleppen, plugafsluiters, bolkranen en andere afsluiters voor industriële toepassingen.

Over AVK

Sterke AVK-merken voor industriële toepassingen

Wij bieden een breed gamma aan afsluiters. Met in-house R&D, productie- en testfaciliteiten garandeert AVK betrouwbare producten die de hoogste marktstandaarden overstijgen. 

Brochure

Industriële toepassingen

Wij bieden een breed gamma van types afsluiters, zoals, onder andere: vlinderkleppen, mesafsluiters, schuifafsluiters, hydranten, keerkleppen, ontluchters, bolkranen, naaldafsluiters, muurschuiven en accessoires.