IoT sensoren - AVK Smart Water Solutions

Batterijgevoede IoT-sensoren en positioners zijn baanbrekend als het gaat om een transparant netwerk. De sensoren en positioners van AVK Smart Water zijn uitgerust met een interface die de gegevens inleest en ze gemakkelijk in het IT-systeem van uw voorkeur integreert. Op die manier kunnen gegevens uit meerdere bronnen worden gecombineerd en een collectief overzicht van het waternetwerk worden gecreëerd. 13-10-2022

VIDI Positioner

Met de geïnstalleerde VIDI Positioner krijgt u een continue bewaking van kritische afsluiters, wat de betrouwbaarheid van flow- en drukmetingen in het distributienetwerk zal verhogen.

De VIDI Positioner geeft in percentages van 0 tot 100 aan hoever de afsluiter geopend is. Op deze manier is makkelijk te detecteren of de afsluiter op een correcte manier geopend of gesloten is. Dankzij de batterij en de communicatietechnologie is de VIDI-Positioner eenvoudig te installeren en kan het data verzenden naar elk gewenst IT-systeem, zelfs vanuit ondergrondse installaties.

VIDI Pressure

Door de druk in de leiding af te stemmen op het verbruik worden drukschommelingen in evenwicht gebracht, Dit betekent een verlenging van de levensduur van de leiding en een optimalisatie van de hoeveelheid energie die de pompen verbruiken.

Met de VIDI Pressure krijgt u een overzicht van de drukniveaus in het distributienetwerk, daardoor zijn schommelingen makkelijker op te sporen. Dankzij de batterij- en communicatietechnologie kan de VIDI Pressure in bekkens, reservoirs of putten worden geïnstalleerd en toch gegevens doorsturen.

Ontdek ook onze andere IoT-sensoren.

Belijk ook zeker de animatie onderaan deze pagina.

Smart Water Digital Monitoring

Voor meer informatie over digitale monitoring met Smart Water, download deze brochure.

Animatie

AVK Smart Water, digitale monitoring

AVK Smart Water heeft een technologie ontwikkeld waarbij IoT-apparatuur geïnstalleerd wordt op AVK-afsluiters en brandkranen, die zorgt voor de bewaking en de verzameling van gegevens van het netwerk.

Bekijk de animatie om te ontdekken hoe deze oplossing kan bijdragen tot minder waterverlies, meer efficiëntie en een beter overzicht van het waterleidingnetwerk.