AVK bouwt aan de toekomst: wij verhuizen in 2023!

De afgelopen jaren hebben we een constante groei gekend waardoor onze kantoren en magazijnen uit hun voegen barsten. Wij mogen dan ook met trots aankondigen dat AVK Belgium dit jaar zal verhuizen naar een nieuwe, grotere locatie. 16-02-2023

Geen zorgen, wij blijven in de buurt. Onze nieuwe uitvalsbasis is slechts 200 meter van onze huidige locatie, we blijven namelijk in dezelfde straat. Het nieuwe gebouw voldoet nog niet aan de huidige eisen van een volwaardige werkplek. Daarom wordt het grondig gerenoveerd en heringericht.

Uiteraard gebeurt de renovatie volgens de AVK-standaarden. Hiervoor gebruiken we de meest recente technieken om een aangename en vooral duurzame werkplek te krijgen. Op deze manier kunnen we onze medewerkers in een aangename omgeving werken, én kunnen we de klanten en leveranciers vol trots ontvangen.

Er wordt veel aandacht besteed aan ergonomie, veiligheid en comfort vanuit een ecologisch en duurzaam standpunt. Met deze energetische renovatie willen we onze ecologische voetafdruk flink reduceren. In januari zijn de omgevings- afbraak- en ruwbouwwerken van start gegaan.

Wij kijken alvast erg uit naar een toekomst waar wij u mogen ontvangen in een aangename omgeving waar we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Ook benieuwd naar hoe ons gebouw vorm krijgt? Hou dan zeker onze website en sociale media in de gaten.