AVK behaalt ISO 45001 certificaat voor veilig en gezond werken

AVK International A/S is gecertificeerd volgens ISO 45001: ‘Occupational health and safety management systems'. Deze Europese norm voor veilig en gezond werken heeft een strategischer karakter in vergelijking met haar voorganger OHSAS 18001. 25-02-2021

AVK voldoet aan alle aspecten van het vernieuwde certificaat voor gezond en veilig werken. De overgang van OHSAS 18001 naar ISO 45001 behaalden we tijdens een 3 dagen durende audit waarbij geen enkele niet-conformiteit werd vastgesteld.

Elke AVK-werknemer is gemotiveerd en gedreven om elk aspect van onze bedrijfsprocessen te verbeteren. We richten ons niet enkel op onze productieprocessen maar ook op de bedrijfsvoering van onze leveranciers. 

Moderne productiefaciliteiten waar een veilige en gezonde werkomgeving met zorg voor het milieu en duurzaamheid centraal staan behoren tot onze prioriteiten.

AVK voldoet aan alle richtlijnen van de volgende certificaten:

  • ISO 9001 - Kwaliteitsmanagement
  • ISO / TS 29001 – Kwaliteitsmanagement in de olie- en gasindustrie
  • ISO 14001 – Milieubeheer
  • ISO 45001 – Managementsysteem voor Gezond en Veilig Werken 

 

Over avk

Duurzaam ondernemen

De AVK Group erkent duurzaamheid als een vitaal en belangrijk element in haar bedrijfsvoering. Lees hoe we ons uiterste best doen om ons hierin te onderscheiden.

Brochure

AVK Sustainability Report 2022/2023

Duurzaamheid en focus op het recycleren van bijproducten van onze productie zijn diep verankerd in ons DNA.