Bezoek onze stand op Aquarama Trade Fair en ontdek alles over non-revenue water

De Aquarama Trade Fair vindt dit jaar plaats op donderdag 24 oktober 2019 in de Brabanthal, Leuven. AVK Belgium ontvangt u op stand 127. 26-09-2019

De stand van AVK Belgium staat dit jaar helemaal in het teken van non revenue water, smart water en ‘slimme’ afsluiters. Ontdek hoe u uw drinkwatervoorzieningen kan voorzien van slimme afsluiters en accessoires om zo in real-time en on remote drinkwaterverliezen te voorkomen

Tijdens deze editie van de Aquarama Trade Fair plaatst het evenement de voedingsindustrie centraal. Zo is er o.a. een workshop van Watercircle.be en Flanders' Food rond duurzaam watermanagement in de voedingssector. De belangrijkste onderwerpen zijn beveiliging van de waterbevoorrading, hergebruik en informatisering bij (afval)waterbehandeling en -beheer.

Verder zijn er infosessies rond de nieuwe keuringsontwikkelingen (AquaFlanders), bronmaatregelen bij rioleringsprojecten (Vlario) en grondstoffen uit rioolwater (Interreg Wow).

Bekijk het volledige beursprogramma

Bezoek AVK Belgium op stand 127 en ontdek alles over non revenue water.

Registreer hier voor uw gratis bezoek

 

Insights

Non-revenue water

Onnauwkeurige watermetingen, lekkages of diefstal zijn factoren die bijdragen aan waterverlies.

Water wordt een schaars goed omdat het klimaat opwarmt en ons bevolkingsaantal blijft toenemen. Er zijn tal van manieren om de distributiesystemen te optimaliseren, uitstoot per inwoner te verminderen en waterverlies aan te pakken.

Ontdek ons engagement.