AVK-herstelklemmen met gevulkaniseerd rubber op de spannerplaat in handige herstelkoffer

Heeft u een lek of scheur in uw leiding? AVK-herstelklemmen zorgen voor een snelle en betrouwbare oplossing tot Ø768mm! 24-08-2020

AVK-herstelklemmen

De AVK-herstelklemmen met EPDM- of NBR-rubber zorgen voor een permanente oplossing. Het rubber is rechtstreeks gevulkaniseerd op de spannerplaat. Hierdoor ontstaat er een perfecte hechting tussen rubber en lichaam. Het eigen geproduceerd EPDM, NBR of Viton  heeft bovendien een verlengde wafelstructuur en afgeronde toppen. Een permanente afdichting is verzekerd op elk type leiding zoals PVC, asbest cement, gietijzer, staal en koper.

Ons assortiment bevat een-, twee- of driedelige herstelklemmen met gepassiveerd roestvast staal AISI 304 (AISI 316 op aanvraag).  Bekijk ons productaanbod of contacteer ons voor een oplossing op maat.

AVK-herstelkoffer

De AVK-herstelkoffer is dé oplossing bij lekkages, scheuren of breuken in leidingsystemen. Met de herstelkoffer hebt u altijd een snelle oplossing bij de hand zodat u uw productie niet hoeft stop te zetten bij calamiteiten.  Een herstelkoffer bevat 6 schaaldelen met EPDM, NBR of Viton en is standaard met gepassiveerd roestvast staal AISI 304 (AISI 316 op aanvraag). Daarmee kan u snel en eenvoudig een herstelklem samenstellen die toepasbaar is op elke leiding tot Ø768mm

Wanneer het probleem is opgelost bestelt u eenvoudigweg de gebruikte schaaldelen om de herstelkoffer terug aan te vullen. De voering van de herstelelementen is rechtstreeks gevulkaniseerd op de spannerplaat en heeft een wafelstructuur met afgeronde toppen. Uiteraard bieden wij ook herstelkoffers op maat. 

Video

Herstelklemmen FS20 - installatie

Installeer snel en eenvoudig een AVK-herstelklem

Video

Herstelkoffer

De herstelkist van AVK is een eenvoudige, snelle en flexibele oplossing voor noodreparatie van beschadigde leidingen.