WEBINAR: Wat als water het nieuwe goud wordt?

Water en industrie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is geen geheim dat water de primaire grondstof is voor alle industriële processen.

Die processen vragen water van verschillende oorsprong en kwaliteit, bijvoorbeeld koelwater, spoelwater of water voor stoomproductie. Daarvoor zijn belangrijke investeringen nodig met complexe technieken en installaties. Zelf water zuiveren is een stap in de juiste richting maar kan door tal van factoren zoals een verkeerde materiaalkeuze, geen tot gebrekkig onderhoud of een fout design van de installatie zorgen voor lekkages met verregaande gevolgen. 

In een industriële wereld waar cost savings, procesoptimalisatie, vermindering van uitstoot hoog op de agenda staan, wordt het belang van water vaak vergeten. Waterverspilling en waterverliezen beperken tot een minimum is een cruciaal element in het bereiken van optimale rendabiliteit en duurzaamheid. 

Laat u niet verleiden en denk nooit... het is ‘maar’ water.

Bekijk hieronder de webinar

Webinar

Wat als water het nieuwe goud wordt?

Bekijk de webinar door Ine Adam waarin zij alle topics aankaart hoe u waterverliezen kan beperken en uw installatie rendabeler maakt.

Brochure

Industriële toepassingen

Wij bieden een breed gamma van types afsluiters, zoals, onder andere: vlinderkleppen, mesafsluiters, schuifafsluiters, hydranten, keerkleppen, ontluchters, bolkranen, naaldafsluiters, muurschuiven en accessoires.