AVK Belgium, uw expert voor industriële toepassingen

Wanneer het gaat om het zo veilig mogelijk transporteren en regelen van vloeistoffen, gassen en bulk spelen afsluiters en regelapparatuur een beslissende rol.

Onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van duurzame afsluiters betekent dat we kunnen optreden als een internationale aanbieder van oplossingen voor de meest veeleisende toepassingen en projecten. Ingenieurs, project- en maintenance managers in de industriële en openbare sector vertrouwen op hoogwaardige AVK-afsluiters.

Een volledig assortiment van internationale merken

AVK Belgium, dochter van de Deense AVK Group, is een marktleider op het gebied van afsluiters en hydranten. Wij bieden het volledige assortiment van AVK Group-merken, waaronder, maar niet beperkt tot, AC.MO, Cyl, InterApp, TEC Artec, OMV-Indoil en Wouter Witzel voor de Belgische en Luxemburgse markt.

Compleet productaanbod

Wij bieden een breed gamma van types afsluiters, zoals, onder andere: vlinderkleppen, mesafsluiters, schuifafsluiters, hydranten, keerkleppen, ontluchters, bolkranen, naaldafsluiters, muurschuiven en accessoires. Met in-house R&D, productie en testfaciliteiten garandeert AVK betrouwbare producten die de hoogste marktstandaarden overstijgen.

Geïntegreerde oplossingen

We bieden een product- en oplossingenportfolio voor de industriële en openbare sectoren dat tot het meest uitgebreide ter wereld behoort. Met de gecombineerde expertise van alle leden van de AVK Group kunnen we geïntegreerde oplossingen bieden vanuit één bron.

Voor alle industriële toepassingen

Door middel van technisch advies en onderzoek bieden wij een compleet oplossingenpakket, aangepast aan uw behoeften en uw sector met de expertise en volledige ondersteuning van wereldwijd opererend familiebedrijf AVK Group.

Toegewijde merken

Sterke AVK-merken

Wij bieden het volledige assortiment van AVK Group-merken, waaronder, maar niet beperkt tot, AC.MO, Cyl, InterApp, TEC Artec, OMV-Indoil en Wouter Witzel voor de Belgische en Luxemburgse markt. Met de gecombineerde expertise van alle leden van de AVK Group kunnen we geïntegreerde oplossingen bieden vanuit één bron.

video

Bedrijfsbezoek AVK International

Een bezoek aan de faciliteiten van AVK International waar consistente hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit centraal staan. 

brochure

Industriële toepassingen

Wij bieden een breed gamma van types afsluiters, zoals, onder andere: vlinderkleppen, mesafsluiters, schuifafsluiters, hydranten, keerkleppen, ontluchters, bolkranen, naaldafsluiters, muurschuiven en accessoires.