AVK Belgium NV
industrie oil and gas

AVK krijgt ISO/TS 29001 certificaat voor oil & gas sector

31-10-2018

AVK International A/S is sinds kort ISO/TS 29001:2010 gecertificeerd, als derde bedrijf binnen de AVK Group. Dankzij de ISO/TS 29001 standaard kunnen wij de oil & gas industrie de meest kwalitatieve en veilige afsluiters, bolkranen en accessoires voor gasdistributie op de markt bieden.

AVK International A/S is sinds kort ISO/TS 29001:2010 gecertificeerd, als derde bedrijf binnen de AVK Group. ISO/TS 29001 is een industriespecifieke cerficatiestandaard voor de olie en gas industrie. Dankzij de ISO/TS 29001 standaard kunnen wij de
oil & gas industrie de meest kwalitatieve en veilige afsluiters, bolkranen en accessoires voor gasdistributie op de markt bieden. 

De olie en gas industrie is één van de meest risicovolle sectoren. Kwaliteits- en veiligheidsmanagement zijn dus cruciaal. Ook de processen en producten waarmee gewerkt worden moeten van de hoogste kwaliteit zijn. Want wanneer gevaarlijke stoffen verkeerd behandeld of via inferieure producten gedistribueerd worden, kan dit grote gevolgen hebben voor mens en milieu.

AVK International A/S, gelegen in Denemarken, is het derde bedrijf binnen de AVK Group die de ISO/TS 29001:2010 accreditatie ontvangt. Het bedrijf produceert onder andere afsluiters en accessoires voor gasdistributie die over de hele wereld verdeeld worden, waaronder ook in België. Eerder werden al AVK Syntec en AVK Donkin Valves uit China ISO/TS 29001:2010 geaccrediteerd. AVK Syntec produceert PE bolkranen voor onder andere de Belgische markt.

Bron afbeelding: pecb.com