AVK Belgium NV
AVK Belgium exclusieve verdeler InterApp industriële afsluiters

AVK Belgium wordt officiële verdeler van InterApp industriële afsluiters in BeLux regio

03-05-2018

AVK Belgium gaat in zee met zusterbedrijf InterApp en breidt zo haar gamma van hoogkwalitatieve kleppen en afsluiters uit met industriële producten.

“We zijn zeer opgetogen over de samenwerking met InterApp”, zegt Dirk Jansegers, General Manager van AVK Belgium. “Dit unieke partnerschap stelt ons in staat nieuwe markten aan te boren, vooral binnen het industriële segment waar InterApp heel wat expertise heeft opgebouwd. Denk aan waterbehandeling, chemie, farmaceutica, olie en gas en zoveel meer. De samenwerking met InterApp stelt ons in staat ook voor deze sectoren technische oplossingen op maat aan te bieden." 

AVK Belgium is leverancier voor de belangrijkste nutsbedrijven en aannemers voor de Belgische en Luxemburgse markt. Wij maken deel uit van AVK Group, een wereldwijd gerenommeerde fabrikant van hoogkwalitatieve kleppen, hydranten en accessoires voor het water- en gasdistributienetwerk, afvalwaterbehandeling, brandbestrijding en industriële toepassingen. Onze producten zijn ontwikkeld en gecertificeerd volgens de belangrijkste internationale standaarden. 

InterApp is een internationale speler op vlak van hoogkwalitatieve afsluiters voor industriële toepassingen, met hoofdkwartier in Zwitserland. Het bedrijf produceert performante afsluiters voor diverse industriële toepassingen zoals waterbehandeling, stroomgeneratie, chemiefarmaceutica, irrigatie, pulp en papier, olie en gas, staal en andere. Ook InterApp maakt deel uit van AVK Group.